Advertisement

Φωτια Νεοσ Κοσμοσ - Ενισχύθηκαν αρχικά οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για την φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 30.03.2022,.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 30.03.2022, σε κτήριο που βρίσκεται επί της οδού καπετάν βάρδα, στον νέο κόσμο. Κτιριο νεοσ κοσμοσ φωτια φωτια τωρα. Πρόκειται για πολυχώρο με ανταλλακτικά και η φωτιά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Στο σημείο αρχικά είχαν σπεύσει 21 .

Φωτιά ξέσπασε σε επιχείρηση επί της οδού καπετάν βάρδα, στον νέο κόσμο. Neos Kosmos Fwtia Se Diamerisma Twra
Neos Kosmos Fwtia Se Diamerisma Twra from www.enikos.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα επί της οδού ιππάρχου στο ν. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Νέος κόσμος · φωτιά · ανταλλακτικά. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 30.03.2022, σε κτήριο που βρίσκεται επί της οδού καπετάν βάρδα, στον νέο κόσμο. Φωτιά ξέσπασε σε επιχείρηση επί της οδού καπετάν βάρδα, στον νέο κόσμο. Ενισχύθηκαν αρχικά οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για την φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 30.03.2022,. Πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε κτίριο επί της οδού καπετάν βάρδα στον νέο κόσμο. Καθώς φωτιά ξέσπασε σε κτίριο με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στον νέο κόσμο, στην οδό καπετάν βάρδα.

Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Ενισχύθηκαν αρχικά οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για την φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 30.03.2022,. Δείτε φωτογραφίες από το σημείο. Πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε κτίριο επί της οδού καπετάν βάρδα στον νέο κόσμο. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε χώρο με ανταλλακτικά αυτοκινήτου στον νέο κόσμο. Νέος κόσμος · φωτιά · ανταλλακτικά. Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα επί της οδού ιππάρχου στο ν. Τον μεντβέντεφ και κράτησε στο νο1 του κόσμου τον τζόκοβιτς. Κτιριο νεοσ κοσμοσ φωτια φωτια τωρα. Στο σημείο αρχικά είχαν σπεύσει 21 . Πρόκειται για πολυχώρο με ανταλλακτικά και η φωτιά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Φωτιά ξέσπασε σε επιχείρηση επί της οδού καπετάν βάρδα, στον νέο κόσμο. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους στο κτίριο όπου ξέσπασε η φωτιά.

Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα επί της οδού ιππάρχου στο ν. Νέος κόσμος · φωτιά · ανταλλακτικά. Στο σημείο αρχικά είχαν σπεύσει 21 . Πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε κτίριο επί της οδού καπετάν βάρδα στον νέο κόσμο.

Πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε κτίριο επί της οδού καπετάν βάρδα στον νέο κόσμο. Neos Kosmos Nekros Hlikiwmenos Apo Fwtia Se Diamerisma Huffpost Greece
Neos Kosmos Nekros Hlikiwmenos Apo Fwtia Se Diamerisma Huffpost Greece from img.huffingtonpost.com
Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 30.03.2022, σε κτήριο που βρίσκεται επί της οδού καπετάν βάρδα, στον νέο κόσμο. Κτιριο νεοσ κοσμοσ φωτια φωτια τωρα. Πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε κτίριο επί της οδού καπετάν βάρδα στον νέο κόσμο. Πρόκειται για πολυχώρο με ανταλλακτικά και η φωτιά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Τον μεντβέντεφ και κράτησε στο νο1 του κόσμου τον τζόκοβιτς. Ενισχύθηκαν αρχικά οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για την φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 30.03.2022,. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους στο κτίριο όπου ξέσπασε η φωτιά. Δείτε φωτογραφίες από το σημείο.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους στο κτίριο όπου ξέσπασε η φωτιά.

Νέος κόσμος · φωτιά · ανταλλακτικά. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους στο κτίριο όπου ξέσπασε η φωτιά. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 30.03.2022, σε κτήριο που βρίσκεται επί της οδού καπετάν βάρδα, στον νέο κόσμο. Ενισχύθηκαν αρχικά οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για την φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 30.03.2022,. Καθώς φωτιά ξέσπασε σε κτίριο με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στον νέο κόσμο, στην οδό καπετάν βάρδα. Φωτιά ξέσπασε σε επιχείρηση επί της οδού καπετάν βάρδα, στον νέο κόσμο. Τον μεντβέντεφ και κράτησε στο νο1 του κόσμου τον τζόκοβιτς. Πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε κτίριο επί της οδού καπετάν βάρδα στον νέο κόσμο. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Πρόκειται για πολυχώρο με ανταλλακτικά και η φωτιά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα επί της οδού ιππάρχου στο ν. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε χώρο με ανταλλακτικά αυτοκινήτου στον νέο κόσμο. Στο σημείο αρχικά είχαν σπεύσει 21 .

Τον μεντβέντεφ και κράτησε στο νο1 του κόσμου τον τζόκοβιτς. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους στο κτίριο όπου ξέσπασε η φωτιά. Δείτε φωτογραφίες από το σημείο. Νέος κόσμος · φωτιά · ανταλλακτικά. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε χώρο με ανταλλακτικά αυτοκινήτου στον νέο κόσμο.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε χώρο με ανταλλακτικά αυτοκινήτου στον νέο κόσμο. Fwtia Twra Se Katasthma Ston Neo Kosmo Newsbomb Eidhseis
Fwtia Twra Se Katasthma Ston Neo Kosmo Newsbomb Eidhseis from nb.bbend.net
Τον μεντβέντεφ και κράτησε στο νο1 του κόσμου τον τζόκοβιτς. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα επί της οδού ιππάρχου στο ν. Καθώς φωτιά ξέσπασε σε κτίριο με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στον νέο κόσμο, στην οδό καπετάν βάρδα. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 30.03.2022, σε κτήριο που βρίσκεται επί της οδού καπετάν βάρδα, στον νέο κόσμο. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους στο κτίριο όπου ξέσπασε η φωτιά. Κτιριο νεοσ κοσμοσ φωτια φωτια τωρα. Πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε κτίριο επί της οδού καπετάν βάρδα στον νέο κόσμο.

Κτιριο νεοσ κοσμοσ φωτια φωτια τωρα.

Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα επί της οδού ιππάρχου στο ν. Νέος κόσμος · φωτιά · ανταλλακτικά. Στο σημείο αρχικά είχαν σπεύσει 21 . Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Κτιριο νεοσ κοσμοσ φωτια φωτια τωρα. Φωτιά ξέσπασε σε επιχείρηση επί της οδού καπετάν βάρδα, στον νέο κόσμο. Καθώς φωτιά ξέσπασε σε κτίριο με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στον νέο κόσμο, στην οδό καπετάν βάρδα. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους στο κτίριο όπου ξέσπασε η φωτιά. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 30.03.2022, σε κτήριο που βρίσκεται επί της οδού καπετάν βάρδα, στον νέο κόσμο. Τον μεντβέντεφ και κράτησε στο νο1 του κόσμου τον τζόκοβιτς. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε χώρο με ανταλλακτικά αυτοκινήτου στον νέο κόσμο. Δείτε φωτογραφίες από το σημείο. Πρόκειται για πολυχώρο με ανταλλακτικά και η φωτιά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Φωτια Νεοσ Κοσμοσ - Ενισχύθηκαν αρχικά οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για την φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 30.03.2022,.. Κτιριο νεοσ κοσμοσ φωτια φωτια τωρα. Στο σημείο αρχικά είχαν σπεύσει 21 . Φωτιά ξέσπασε σε επιχείρηση επί της οδού καπετάν βάρδα, στον νέο κόσμο. Νέος κόσμος · φωτιά · ανταλλακτικά. Τον μεντβέντεφ και κράτησε στο νο1 του κόσμου τον τζόκοβιτς.

Post a Comment

0 Comments